Erbjudande

Vi erbjuder tillverkning och montagetjänster

TILLVERKNING

Vår tillverkningsprocess av fasadelement av aluminium och glas samt aluminium snickeri grundar sig på stor erfarenhet av våra konstruktörer och verkstadsanställda.

 

Den tekniskt avancerade maskinparken tillsammans med våra kunskaper och kompetenser gör det möjligt för oss att behandla kundorder både med hjälp av systemlösningar och genomföra individella och komplexa projekt.

 

Montage

Vi står alltid till förfogande när det gäller effektiv och högkvalitets montage av glas- och aluminiumfasader, ventilerade fasader och stenbeläggning. Vi specialiserar oss i montage av fasader i moderna och utmanande former med projektanpassade mått.

 

Vi har byggt vår position inte bara på den inhemska marknaden utan även utomlands som är en entreprenör som kännetecknas av högsta kvalitets produkter och tjänster, vilket garanterar byggnaders värmesisolering, hållbarhet och komfort för användare för årtionden.

 

TOTALENTREPRENÖR AV FASADARBETEN

Från designfasen till projektgenomförandet implementerar vi steg för steg våra kunders idéer. Vi konsulterar med våra samarbetspartner de mest optimala lösningar när det gäller ekonomi, energieffektivitet och estetik och är alltid öppna för nya förslag och frågor.

 

Tack vare individuell inställning till varje projekt har vi möjlighet att leva upp till de mest ovanliga och krävande utmaningar.

 

VÅRA STYRKOR

VARFÖR ÄR DET VÄRT ATT SAMARBETA MED OSS?

HÖGSTA KOMPETENSER

Dra nytta av vår omfattande erfarenhet med innovativa fasader och utmanande konstruktioner. Vi stödjer våra kunder på varje projektetapp. Vi hjälper att specifera behov, ebjuder rådigvning inom projektering, tillverkning, montage samt service och underhåll. Vår högkvalificerade personal garanterar högsta standarder för att vara en pålitlig partner för ert företag.

KVALITET

Flera hundra projekt som genomförts i Europa samt långvariga affärsrelationer visar ständig, högst kundnöjdhet. Tack vare vår tekniska kompetens utför vi projekt i tid och levererar tjänster av högsta kvalitet.

INNOVATIVA LÖSNINGAR OCH FLEXIBILITET

Vår utveckling framgår ur förbättringsaktiviteter på olika nivåer. Med en modern teknisk bakgrund genomför vi projekt i enlighet med den senaste ingenjörskunskapen och innovativa teknologin. Kontinuerligt söker vi nya, bättre lösningar och följer rådande marknadstrender för att vara flexibell och anpassa sig efter kundens krav.

ARBETSSÄKERHET

Människoliv och hälsan är ovärderliga och varje anställd har rätt till säker arbetsmiljö. Genom kurser och utblidningar informerar vi om arbetsrisker och ser till att de senaste säkerhetsstandarderna följs. Vi vidtar alla möjliga åtgärder för att minimera risken av arbetsolyckor.